Welkom op Zoek Kapsalon.nl 

Als iets duidelijk geworden is in deze corona tijd is dat het internet van groot belang is voor elk bedrijf.

Uw voordeel bij ons is dat hier adverteren met een uitgebreide presentatie van uw bedrijf ervoor zorgt dat uw bedrijf online snel vindbaar is. Dit helpt zeker bij het krijgen van nieuwe klanten.

Iedere dag vinden veel klanten hun weg naar onze sites op zoek naar bijvoorbeeld een aannemer sportwinkel taxi restaurant maar ook naar bedrijven in uw branche.

Deze bezoekers waarderen ons om onze snelheid en de juistheid van de gepubliceerde gegevens. Dus snel, compleet en up-to-date!

Zoek Kapsalon.nl heeft hart voor uw branche. Daarom investeren wij in uw bedrijf door u handige tools, marketingmogelijkheden en inspiratie te bieden. Wij zorgen dat uw bedrijf beter zichtbaar is zodat de boekingen makkelijker binnenkomen en klanten uw studio makkelijker kunnen vinden op één georganiseerde plaats.

U kunt kiezen voor een gratis basisvermelding met de gegevens zoals voor uw bedrijf vermeld bij de kamer van koophandel of voor een uitgebreide vermelding tegen een kleine vergoeding. Neemt u vooral contact met ons op dan vertellen wij u daar alles van. U krijgt er zeker geen spijt van!! 

Hoe komen wij aan uw gegevens?
De gegevens van bedrijven krijgen wij van de kamer van Koophandel Deze data wordt elke maand ge-update met eventuele mutaties. Deze mutaties worden automatisch doorgevoerd op onze site. Ook worden nieuwe inschrijvingen direct op de site geplaatst en gegevens van bedrijven die zijn gestopt met hun bedrijfsvoering of helaas failliet zijn gegaan uit ons bestand gehaald.
Op deze manier blijven onze bestanden altijd zo accuraat mogelijk.

Hoe kunt u uw gegevens aanpassen?
U wilt de gegevens van uw bedrijf aanpassen omdat deze niet geheel juist zijn? Dat kan bijvoorbeeld komen omdat uw bedrijf een ruimer aanbod van werkzaamheden biedt dan de summiere beschrijving die u bij de kamer van koophandel gedaan heeft. In eerste instantie beperken wij ons tot deze gegevens.
Als u kiest voor een uitgebreide presentatie van uw bedrijf zullen alle voor u belangrijke onderdelen van uw bedrijf zo goed mogelijk voor het voetlicht gebracht worden. Op deze manier kunnen bezoekers van onze site direct zien of u de geschikte partner bent voor hetgeen zij nodig hebben
U bent niet verplicht om voor een uitgebreide presentatie te kiezen. Ook binnen de vermelde basisgegevens als volledige bedrijfsnaam, uw KvK nummer, de gewenste adresgegevens en uw telefoonnummer kunt u wijzigingen eenvoudig per email aan ons doorgeven.

U wilt liever geen vermelding van uw bedrijfsgegevens op onze site?
Hoewel deze basis vermelding gratis is hebt u natuurlijk altijd het recht om uw gegevens te laten verwijderen. Of het nu gaat om een situatie waarbij uw bedrijf niet meer volledig actief is of om welke andere reden dan ook kunt u dit per email aan ons doorgeven. Wij zullen dan uw gegevens direct verwijderen.
We moeten daarbij wel aantekenen dat onze gegevens ook in de zoekmachines van google zitten. Voordat ze ook daaruit verwijderd zijn kan soms enige weken in beslag nemen.